Tel.:
QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD
QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

TEAM PROFESSONAL, KWALITEITSboete, CONCURRERENDE PRIJS, TERUGKOPPELING SNEL.

Thuis

QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

Een paar woorden over ons
China QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD Bedrijfsprofiel
China QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD Bedrijfsprofiel
China QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD Bedrijfsprofiel
1 2 3

QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

Who wij zijn?

Co. van de Qingdaoc&c is Internationaal Handel, Ltd een handelsmaatschappij die de meest professionele diensten voor over de hele wereld verleent.

Van sourcing aan het uitvoeren, concentreren wij ons altijd bij het vereenvoudigen van het gehele inefficiënte internationale bedrijfsproces voor cliënten.

 

De diensten

Gebaseerd in China, helpen wij cliëntenbron en kopen producten, invoeren de uitvoer, evalueren fabrieken, QC, definitieve inspectie, douaneaangifteontruiming, steunen efficiënte logistiek, enz.

 

Producten

Wij nemen verscheidenheid van slimme machines voor metaalverwerking, zoals machine voor speciale doeleinden, machines van de multi-Posten de roterende overdracht, CNC machines en andere traditionele machines voor metaal het procesing. Wij helpen ook klant oplossing van het machinaal bewerken tegen hun specifieke vereisten vestigen.

 

Propersoneel

U kon van de beste die VIP diensten genieten door onze deskundigen worden geleverd. Met de extreme ervaring van meer dan 20 jaar, kunnen wij uw tijd en kapitaal van elk teeny, uiterst klein detail aan het gehele bedrijfsproces besparen.

 

C&C zal uw eerste keus zijn.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Midden-Oosten

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Agent

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : ROOD, ZMAT, BBQ COOLAND

Aantal werknemers : 10~15

Jaarlijkse omzet : 380-450

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

De geschiedenis van QINGDAO C & INTERNATIONAAL de HANDELSco. van C, Ltd begon in Januari 1997 met de opdracht van het verdelen van draaibanken, boringsmachines en malenmachines. Met de steun van de warme vriendschap en het vertrouwen van onze fabrieken, hebben wij onze eigen mondiaal sourcing net en verleende goede producten en diensten voor de klanten wereldwijd opgericht.

 

bedrijfsdiensten

INTERNATIONAAL C & C moeten de groei bevorderen en het verdragen van bedrijfsbanden met zijn cliënt bevorderen. De de klantenontvankelijkheid en verplichting zijn de stuwende kracht in de zoektocht naar voortreffelijkheid.
Een efficiënte leveringsketen manager - Juist van sourcing levering van materiaal bij de deurstap van de klant.

Bedrijfteam

Wij vestigden langere en dichtere samenwerkingsrelaties met onze cliënten en de leverancier niet alleen verstrekt directe en betrouwbare producten maar om verwachtingen en doelstellingen voortdurend te overschrijden.
Wij creëren commerciële stromen, de invoer en de uitvoerproducten, het schikken en het leiden internationale projecten met onze partners.

QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD
RM1405, DE WEG VAN NO.220 YAN'AN DERDE, QINGDAO, CHINA 266071
Tel.:86--83889901
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit CNC draaien machine Leverancier. © 2020 - 2021 cnchardware.com. All Rights Reserved.